Luxe pakketten

Healing deluxe

Deze sessie is een luxueus en uitgebreid totaal pakket met Tarot, Reiki en een edelstenen behandeling.

  • Tarot – 60 minuten
  • Reiki – 30 minuten
  • Edelstenen – 30 minuten

Healing Discovery

In deze sessie krijg je naast de tarot legging ook een kennismaking met Reiki.

  • Tarot – 60 minuten
  • Reiki – 30 minuten

Spirituele sessies in Flüelen, Zwitserland

Ik ben superblij dat ik nu ook een vaste plek heb gevonden in Zwitserland. Flüelen, Zwitserland. Ik heb me gevestigd in het dorpje Flüelen, vlak aan het meer van Luzern. Het is een super mooi dorp en de rust en schoonheid zullen mijn spirituele krachten versterken....

Volle Maan Dag – dinsdag 7/2/2023

Binnenkort is het volle maan. Daarom organiseer ik een volle maan dag op dinsdag 7/2/2023. Je kunt kiezen tussen: Signature full moon cacaoceremonie: Tijdens deze unieke en luxe sessie gebruik ik de heilzame werking van cacao voor een helende meditatie, ademwerk,...

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig 2023

Ik wens iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig 2023. Ik ben blij dat ik in 2022 zoveel mensen heb kunnen helpen. Om al mijn klanten te bedanken, ben ik een geschenkje aan het voorbereiden. Een spirituele olie om ontspanning en spirituele rust te bieden. Kom...

Volle Maan Dag 7/1/2023

UPDATE: Hoi, Ik heb last gehad van een griep en wil jullie niet ziek maken. Daarom gaat de full moon promotie door op 13 en 14 januari. Je kan online je boeking wijzigen of me appen voor een nieuw tijdstip. Sorry voor het ongemak. Op zaterdag 7/1/2023 is het volle...

Volle Maan Dag 8/12/2022

Op donderdag 8/12/2022 is het volle maan. Deze volle maan levert sterke spirituele krachten op. Dus omdat het een speciale dag is, krijgt iedereen die op die dag een sessie boekt een cadeautje. En het geschenk is een bundel salie! Lees over de voordelen van salie en...